Bestuur & Beleidsplan

Het bestuur van de stichting bestaat uit 5 vertegenwoordigers van een aantal kerken in Nesselande

Voorzitter Vacant

S. Schoneveld (Secretaris)
Sinds 2007 woonachtig in Nesselande. Lid van De Lichtkring in Nieuwerkerk aan den IJssel en sinds begin van de oprichting van stichting Nesse United erbij betrokken als secretaris. Superleuk om te zien hoe Nesselande zich ontwikkelt en hoeveel activiteiten er zijn onder de bewoners; als buren, in de straat en in de wijk. Ook echt heel erg leuk hoe de Zomerweek elk jaar weer een succes is en hoe de kinderen het naar hun zin hebben daar. Onontbeerlijk bij onze activiteiten is de steun van de gebiedscommissie Prins Alexander die altijd positief is en met ons meedenkt, en natuurlijk de vele vrijwilligers die alle activiteiten mogelijk maken.Nog meer initiatieven zijn heel welkom bij Nesse United, zie ons project NesseSamen!

Erwin Steller (Penningmeester)

Allard Hoogwerf (Vice-Voorzitter)
Als vicevoorzitter van Nesse United wil ik mij graag aan jullie voorstellen. Ik ben Allard Hoogwerf en woon sinds 2002 in Nesselande. Als een van de eerste bewoners heb ik de wijk zien groeien tot de omvang die het nu heeft. Ik ben actief betrokken bij de Kerk in Nesselande. Het is mooi om als stichting te mogen werken aan de verbinding in de wijk doormiddel van diverse activiteiten. De Zomerweek trekt elk jaar weer meer kinderen die iedere keer weer een aantal geweldige dagen beleven, ook was het eerste Timmerdorp dit jaar een groot succes. Om hieraan bij te mogen dragen als bestuurslid is meer dan geweldig!

Mariëlle Post-Baars (Algemeen lid)
Ben je weleens bij een Zomerweek geweest? Grote kans dat wij elkaar hebben ontmoet. Meerdere jaren was ik, samen met ‘de paarse shirts’, verantwoordelijk voor de organisatie van de Zomerweek. Sinds 2019 ben ik algemeen lid van het bestuur. Ik woon sinds 2005 in Nesselande. Mijn 4 kinderen zitten op zowel de basisschool als middelbare school. De laatste week van de Zomervakantie is in Nesselande echt een feestweek. Mooi om hier samen met andere wijkbewoners een bijdrage aan te leven!

ANBI status

Stichting Nesse United heeft vanaf 1 januari 2019 een ANBI-status. Dit houdt in dat wij een Algemeen Nut Beogende Instelling zijn. Om aangewezen te worden als ANBI is het nodig om aan een aantal voorwaarden te voldoen. Zo moeten wij ons onder meer voor minstens 90% inzetten voor het algemeen belang. Verder hebben we met het geheel van onze activiteiten geen winstoogmerk en voldoen onze vrijwilligers aan de integriteitseisen.

De stichting heeft geen betaalde werknemers en maakt ook geen gebruik van een vrijwilligersvergoeding. Ook hebben onze bestuurders geen eigen belang in de stichting. Bij eventuele opheffing van de stichting worden overgebleven gelden aan een soortgelijke organisatie met ANBI-status gedoneerd.

Jaarrekening

Ieder jaar publiceert Nesse United een jaarrekening.

Download hier de jaarrekening

Gegevens

Een overzicht van de wijze waarop Nesse United de activiteiten uitvoert vind je hier in ons beleidsplan.

·        Postadres: Cypruslaan 13  3059 XA Rotterdam

·        RSIN: 854071234

·        IBAN-Rekeningnummer: NL 13 INGB 0006373074

·        KvK-nummer: 60815027

Jaarplan 2018

Bij vragen aan het bestuur, stuur gerust een email aan: email: bestuur@nesseunited.nl