Bestuur & Beleidsplan

Het bestuur van de stichting bestaat uit 5 vertegenwoordigers van een aantal kerken in Nesselande

 

Voorzitter Vacant

 

Sjoukje Scholte (Secretaris)

Sinds 2007 woonachtig in Nesselande. Lid van De Lichtkring in Nieuwerkerk aan den IJssel en sinds begin van de oprichting van stichting Nesse United erbij betrokken als secretaris. Superleuk om te zien hoe Nesselande zich ontwikkelt en hoeveel activiteiten er zijn onder de bewoners; als buren, in de straat en in de wijk. Ook echt heel erg leuk hoe de Zomerweek elk jaar weer een succes is en hoe de kinderen het naar hun zin hebben daar. Onontbeerlijk bij onze activiteiten is de steun van de gebiedscommissie Prins Alexander die altijd positief is en met ons meedenkt, en natuurlijk de vele vrijwilligers die alle activiteiten mogelijk maken.Nog meer initiatieven zijn heel welkom bij Nesse United, zie ons project NesseSamen!

 

Foppe Zwikstra (Penningmeester)

 

Allard Hoogwerf (Vice-Voorzitter)

Als vicevoorzitter van Nesse United wil ik mij graag aan jullie voorstellen. Ik ben Allard Hoogwerf en woon sinds 2002 in Nesselande. Als een van de eerste bewoners heb ik de wijk zien groeien tot de omvang die het nu heeft. Ik ben actief betrokken bij de Kerk in Nesselande. Het is mooi om als stichting te mogen werken aan de verbinding in de wijk doormiddel van diverse activiteiten. De Zomerweek trekt elk jaar weer meer kinderen die iedere keer weer een aantal geweldige dagen beleven, ook was het eerste Timmerdorp dit jaar een groot succes. Om hieraan bij te mogen dragen als bestuurslid is meer dan geweldig!

 

Harm van Schie (Algemeen lid)

Graag stel ik me zelf voor. Ik ben Harm van Schie en ben algemeen bestuurslid van NesseUnited. Ik ben een aantal jaar betrokken geweest in Nesselande maar woon er niet. Ik woon in Gouda waar ik als architect werk op mijn eigen bureau. In Nesselande heb ik gewerkt als opbouwwerker vanuit de kerk. Ik vind het mooi om te werken aan de samenhang in de wijk. Een plek waar we samenleven. Een plek waar we elkaar zien en kennen. En plek waar we ook  een keer een hand naar elkaar kunnen uitsteken als dat nodig is. Op deze manier wil ik laten zien dat God van mensen houd wordt zichtbaar als mensen naar elkaar omzien. Daar wil ik mijn steentje aan bijdragen.

 

Beheer website:

Thomas Versteegt

Ik ben Thomas Versteegt, 18 jaar en zit in VWO6. Naast school werk ik bij de Plus en doe ik veel aan fotografie. Op school volg ik het vak Informatica en met het beheren van de Nesse United website kan ik alles wat ik geleerd heb in de praktijk toepassen.

 

Jaarplan 2018

 

Bij vragen aan het bestuur, stuur gerust een email aan: email: bestuur@nesseunited.nl