Timmerdorp 2018 – de week van je leven!

Hee hoi! Welkom bij timmerdorp Nesselande. Hartstikke leuk dat je ons gevonden hebt!

Timmerdorp in Nesselande van 21 tot 23 augustus
We zijn er weer! Na het overweldigende succes van verleden jaar organiseren we van 21 tot en met 23 augustus  een Timmerdorp in Nesselande. 3 dagen lang kunnen kinderen van 10 tot en met 14 jaar naar hartelust ontwerpen, bouwen en versieren, van 10.00 ’s ochtends tot 17.00 ’s middags.

Aanmelden alleen of per groep
Voor timmerdop moet je je van tevoren aanmelden. Je kunt dat alleen doen, of in een groep van minimaal 4 en maximaal 6 personen. Geef in dat geval de groepsnaam op in het aanmeldformulier. Met je groep ga je onder begeleiding aan de slag om een mooie hut te ontwerpen en te bouwen.

Veilig werken met handgereedschap
Je werkt met handgereedschap. Voor hout wordt gezorgd, en er zijn ook mensen om je te helpen als het even niet lukt en om te kijken of het wel veilig is wat je maakt. Omdat veiligheid belangrijk is zijn er wel een paar regels. De belangrijkste vindt je hier.

Timmerdorp kost 15 Euro
En daarvoor krijg je hout, gereedschap, begeleiding, drinken, snacks en bovenal een onvergetelijke ervaring! Mochten de kosten toch een belemmering vormen om deel te nemen dan zorgt de gemeente voor subsidie.

Er valt wat te winnen
Er zijn weer prijzen voor de mooiste hut, de slimste hut en de beste samenwerking.

Aanmelden doe je zo
Aanmelden kan hier, zowel voor kinderen als vrijwilligers. Voor timmerdorp zijn er veel vrijwilligers nodig. We vragen ouders/verzorgers dan ook om 1 dagdeel te helpen per aangemeld kind. Hoewel timmerdorp van dinsdag tot donderdag duurt, hebben we vrijwilligers nodig van maandag tot en met vrijdag, ook voor het op- en afbouwen. We rekenen op jullie steun!

Klik hier om je aan te melden!