Timmerdorp – aanmelden

Aanmelden alleen of per groep
Voor timmerdorp moet je je van tevoren aanmelden. Je kunt dat alleen doen, of in een groep van minimaal 4 en maximaal 6 personen. Met je groep ga je onder begeleiding aan de slag om een mooie hut te ontwerpen en te bouwen.

Veilig werken met handgereedschap
Je werkt met handgereedschap. Voor hout wordt gezorgd, en er zijn ook mensen om je te helpen als het even niet lukt en om te kijken of het wel veilig is wat je maakt. Omdat veiligheid belangrijk is zijn er wel een paar regels. De belangrijkste vindt je hier.

Timmerdorp kost 10 Euro
En daarvoor krijg je hout, gereedschap, begeleiding, drinken, snacks en bovenal een onvergetelijke ervaring! Mochten de kosten toch een belemmering vormen om deel te nemen dan zorgt de gemeente voor subsidie.

Er valt wat te winnen
Er zijn prijzen voor de mooiste hut (een echte architect komt ze beoordelen, en jullie hebben zelf ook een stem!), de meest waardevolle hut (een echte makelaar komt ze beoordelen!) en beste samenwerking.

Aanmelden doe je zo
Aanmelden kan hier, zowel voor kinderen als vrijwilligers. Voor timmerdorp zijn er veel vrijwilligers nodig. We vragen ouders/verzorgers dan ook om 1 dagdeel te helpen per aangemeld kind. Hoewel timmerdorp van dinsdag tot donderdag duurt, hebben we vrijwilligers nodig van maandag tot en met vrijdag, ook voor het op- en afbouwen. We rekenen op jullie steun!