Nesse United is op zoek naar nieuwe initiatieven !

Nesse United is op zoek naar nieuwe initiatieven !movie Rings

Misschien loop je met het idee rond om iets in Nesselande te doen/betekenen. Dat kan van alles zijn; voetballen met kids, koffieochtenden organiseren, spelletjes doen, boksles geven, bakken met tieners, wandelen met bejaarden, knuffels haken voor baby’s, je hobby delen met of leren aan anderen, enzovoort, enzovoort…

Of misschien merk je dat je buurvrouw wel wat extra steun kan gebruiken of je buurman regelmatig om een praatje verlegen zit en is er praktische support gewenst.A Dog’s Purpose live streaming film

We kunnen jou helpen met het zoeken van een locatie, fondsen werven, vrijwilligers regelen, begeleiding PR, meedenken enzovoort. Voor de opstart van dit project is geld vrijgemaakt en is een coördinator beschikbaar.

Heb je (nog) geen concreet idee, maar wil je wel meedraaien als vrijwilliger dan kan dat natuurlijk ook. Vrijwilligers zijn altijd welkom!  Aanmelden kan via het formulier onder aan deze pagina.

Meedoen gaat volgens het trein-op-trein-af system: je kan inspringen wanneer je wil, maar ook weer uitspringen als het even niet uitkomt. We geloven dat vrijwilligerswerk het beste werkt wanneer je dingen doet die je echt leuk vindt en wanneer het jou het beste uitkomt.

Op deze site zullen we een overzicht bijhouden van de activiteiten.

 Namens de Stichting is Sjoukje Scholte contactpersoon voor dit project. Voor vragen en opmerkingen kun je bij haar terecht; sjoukje@sterkwerk.nl  0650 517396.

AANMELDFORMULIER PROJECT NESSESAMEN

Naam (verplicht)

Emailadres (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Vragen en opmerkingen voor de organisatie: